TiendorpenZaalvoetbalToernooi
Home Nieuws Uitslagen 2013 Teams(foto’s) Scheidsrechters Historie Sponsors Polderpannatoernooi Foto’s Video’s
   4 Januari 2015
Hoofdsponsor
Subsponsors
Wisselbeker beschikbaar          gesteld door
Contact
Startpagina Uitslagen 2015
2007 Het jubileumjaar. Vanwege het tien jarig bestaan is er een pauzeact met balvirtuoos Erik Borgman. Ens pakt de titel van Tonego terug. SC Emmeloord vervangt voor het tweede achtereenvolgende jaar het ontbrekende Nagele. We switchen voor de finalewedstrijden naar de Bosbadhal. De PWA hal is te klein voor de massale toeloop aan toeschouwers   2008 We spelen  voor het eerst met elf teams. Nagele is weer terug en ook sc Emmeloord krijgt vanwege bewezen diensten een uitnodiging. Ens wint de finale van Tonego.   2009 Het jaar van de revolutie. Het onaantastbaar gewaande Ens wordt al in de voorronde gewipt door smaakmaker Kraggenburg. De ploeg uit het Leeuwendorp verliest uiteindelijk met 1-7 de finale van een weergaloos Tonego.   2010 Het panna toernooi gaat voor de vierde achtereenvolgende keer naar Gerke en Popko Schaap. Het tiendorpentoernooi kent voor het eerst in haar bestaan een andere winnaar dan Ens (7x), Espel (3x) en Tonego (2x). SC Bant gaat er na een sensationeel verlopen toernooi met de titel vandoor. In de finale verslaan de Bantenaren het sterke team van SC Emmeloord met 6-3. 2011 Nick Oosterwijk en Bas Hupkes uit Kraggenburg zorgen in het panna toernooi voor de knock-out van de gebroeders Schaap van SV Ens. Het talentvolle duo uit Kraggenburg wint vervolgens de finale van Creil. De titel van het grote toernooi gaat na twee jaar weer richting Ens. Het team verslaat titelhouder Bant met 1-0 in de finale. Tollebeek staat voor het eerst in de historie in de kruisfinales en sluit af met een eervolle derde plaats. 2012 Ens laat er dit jaar geen twijfel over bestaan wie de beste zaalvoetballers van de polder heeft. Alle prijzen worden binnengehaald te beginnen met het polder panna toernooi. Popko Schaap en Ronny Broeders worden eerste. In het grote toernooi gaat Ens speler Abdel Boundati er na 14 doelpunten (!) met de gouden schoen vandoor. Mede daardoor prolongeert Ens de titel. De finale eindigt in een 3-1 overwinning op het stugge Bant.  
pagina 2
Teams(foto’s) Scheidsrechters Historie Sponsors Polderpannatoernooi Foto’s 2015 Video’s Contact
2013 Het panna toernooi gaat naar de Tonego spelers Sjoerd Tuinhof en Thijs de Vries. Ook in het grote toernooi vestigt Tonego de aandacht op zich door het behalen van een finaleplaats. Daarin gaat het na een bloedstollende slotfase met 2-1 onderuit tegen Ens, dat voor de tiende maal de beker pakt. Gerke Schaap van Ens wordt toernooitopscorer.
2014  SC Emmeloord zorgt voor meerdere primeurs. Het SCE duo Martin Holtmaat/Laurens Rasing wint het pannatoernooi. Het is slechts een voorbode, want de blauwwitten winnen voor het eerst het tiendorpentoernooi door Ens met 3-1 te verslaan in een zinderende finale. Als extra prijs neemt sc Emmeloord topschutter Abdel Boundati de gouden schoen in ontvangst.
TV reportage